Tarinamme

 

Mieli Designin tarina sai alkunsa alkuvuodesta 2018, kun valtava mielikuvien kirjo ja luomisen halu suorastaan huusivat päästä valloilleen. 

Niimpä perustin yrityksen Mieli Design, minkä alla toteutan osaamistani taiteellisen luomisen ja graafisen suunnittelun parissa. 

Ensimmäisen vuoden aikana suunnittelin pelkästään kuoseja kangastuotantoon muille yrityksille, sittemmin toiminta on laajentunut ja Mieli Designilla on tänä päivänä myös oma kangastuotanto ja verkkokauppa. 

Olen äärimmäisen onnellinen, että saan hyödyntää täysillä osaamiseni vahvimpia puolia Mieli Designin parissa.

Ennen kaikkea olen iloinen siitä, että saan tehdä sitä mikä tekee minut onnelliseksi, samalla luoden iloa ja MIELIhyvää kuvitusten, kuosien ja tuotteideni kautta myös muille.

Tervetuloa mukaan ja kiitos kun tutustuit sivuihini!

– Nora Bisi

Toimintamme

 

Mieli Design tarjoaa kuvituspalveluita, pinta- ja kuosisuunnittelua sekä graafista suunnittelua.

Toteutan kaikki toimeksiannot suurella intohimolla ja sydämellä ja uskon, että tämä näkyy myös valmiissa toteutuksissa.

Tyyli on omaleimainen, rohkea ja visuaalisesti silmää miellyttävä.

Älä siis epäröi ottaa yhteyttä jos kaipaat palveluitamme!

Verkkokauppa ja myymälä

 

Valikoima koostuu pääosin meidän omatuotannon kuosikankaista, sekä muista vaatetusompeluun soveltuvista kankaista ja tarvikkeista.

Lisäksi löydät meiltä myös muita ihania tuotteita vaikkapa lahjaksi tai omaan kotiin. 

Oman tuotantomme kankaat painetaan pääosin Puolassa ja Liettuassa. Tehtaamme käyttävät kankaissaan GOTS -standartin mukaisesti viljeltyä puuvillaa. Tehtailla on lisäksi Turvallinen tekstiili Öko-Tex 100plus sertifikaatit.

 

Toimipisteemme sijaitsee Heinolan keskustassa osoitteessa Kirkkokatu 19, 18100 Heinola. Toimitilojen yhteydessä toimii pieni myymälämme joka palvelee vain pop up tyyppisesti. Seuraa pop up aukiolojen ilmoitusta Ajankohtaista sivulta sekä somekanavillamme.