FINNISH DESIGN STUDIO

Mieli Design tarjoaa kuvituspalveluita, pinta- ja kuosisuunnittelua sekä graafista suunnittelua. Toteutamme kaikki toimeksiannot suurella intohimolla ja sydämellä ja uskomme, että tämä näkyy myös valmiissa toteutuksissamme. Tyylimme on omaleimainen, rohkea ja visuaalisesti silmää miellyttävä. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä jos kaipaat palveluitamme!

KUKAMITÄHÄ

Mieli Design on yhden hengen yritys, jonka takana touhuilen minä, Nora Bisi. Alkuvuodesta 2018  hyppäsin kohti tuntematonta, jätin taakseni uran Työ- ja yksilövalmentajana ja perustin Mieli Designin. Minulla oli vahva intuitio, että hyppy oli tehtävä nyt tai ei koskaan. Valtava mielikuvieni kirjo ja luomisen haluni suorastaan huusivat päästä valloilleen.

Vahva osaamiseni taiteellisen luomisen ja graafisen suunnittelun parissa vahvisti päätöstäni ryhtyä luovan alan yrittäjäksi. 

Tiedättehän sanonnan “Syntynyt kultalusikka suussa.”  No, minulla on tapana sanoa, että synnyin kynä kädessä. Luovuus, taiteet ja kaikenlainen käsillä tekeminen on aina ollut läsnä ja lähellä sydäntäni. Niinkin kliseisesti sanottuna…

Olen siis äärimmäisen onnellinen, että saan hyödyntää täysillä osaamiseni vahvimpia puolia Mieli Designin parissa. Ennen kaikkea olen iloinen siitä, että saan tehdä sitä mikä tekee minut onnelliseksi. Samalla luoden iloa ja MIELIhyvää kuvitusten, kuosien ja tuotteideni kautta myös teille.

Kiitos kun tutustuit sivuihini!

Terkuin, Nora Bisi

TOIMITILA JA MYYMÄLÄMME

Toimipisteemme sijaitsee Heinolan keskustassa osoitteessa Kirkkokatu 19, 18100 Heinola. Toimitilojen yhteydessä toimii pieni myymälämme joka palvelee KE-PE 10-17 ja sopimuksen mukaan myös muina aikoja. Ota siis yhteyttä, jos haluat sopia vierailun muulle ajankohdalle.  Pidämme myymäläämme ajoittain auki myös muina päivinä, kuten lauantaisin, etenkin sesonkiaikoina (kesä, joulu). Ilmoitamme special -aukioloajoista aina facebook sivuillamme. 

Sijainti on erinomainen kulkuyhteyksien kannalta. Lähellä vain kymmenien metrien päässä pysähtyy mennen tullen Heinolan läpi ajavat linja-autot.