KUKAMITÄHÄ

Mieli Design on yhden hengen yritys, jonka takana touhuilen minä, Nora Bisi. Alkuvuodesta 2018  hyppäsin kohti tuntematonta, jätin taakseni entisen urani ja perustin Mieli Designin. Minulla oli vahva intuitio, että hyppy oli tehtävä nyt tai ei koskaan. Valtava mielikuvieni kirjo ja luomisen haluni suorastaan huusivat päästä valloilleen.

Vahva osaamiseni taiteellisen luomisen ja graafisen suunnittelun parissa vahvisti päätöstäni ryhtyä luovan alan yrittäjäksi. 

Tiedättehän sanonnan “Syntynyt kultalusikka suussa.”  No, minulla on tapana sanoa, että synnyin kynä kädessä. Luovuus, taiteet ja kaikenlainen käsillä tekeminen on aina ollut läsnä ja lähellä sydäntäni. Niinkin kliseisesti sanottuna…

Olen siis äärimmäisen onnellinen, että saan hyödyntää täysillä osaamiseni vahvimpia puolia Mieli Designin parissa. Ennen kaikkea olen iloinen siitä, että saan tehdä sitä mikä tekee minut onnelliseksi. Samalla luoden iloa ja MIELIhyvää kuvitusten, kuosien ja tuotteideni kautta myös teille.

Kiitos kun tutustuit sivuihini!

Terkuin, Nora Bisi

FINNISH DESIGN STUDIO

Mieli Design tarjoaa kuvituspalveluita, pinta- ja kuosisuunnittelua sekä graafista suunnittelua. Toteutamme kaikki toimeksiannot suurella intohimolla ja sydämellä ja uskomme, että tämä näkyy myös valmiissa toteutuksissamme. Tyylimme on omaleimainen, rohkea ja visuaalisesti silmää miellyttävä. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä jos kaipaat palveluitamme!

TOIMINTA JA MYYMÄLÄMME

Suunnittelupalvelun lisäksi tuotamme myös itse kuosikankaita ja muita ihania tuotteita myyntiin verkkokauppaamme ja myymäläämme.

Myymme omatuotannon tuotteita myös tukkuna eteenpäin yrityksille ja jälleenmyyjille. Kuosikankaillamme on jälleenmyyjiä Europan lisäksi myös Yhdysvalloissa asti.

Toimipisteemme sijaitsee Heinolan keskustassa osoitteessa Kirkkokatu 19, 18100 Heinola. Toimitilojen yhteydessä toimii pieni myymälämme joka palvelee pop up tyyppisesti. Seuraa pop up aukiolojen ilmoitusta Ajankohtaista sivulta sekä somestamme.  

Sijainti on erinomainen kulkuyhteyksien kannalta. Lähellä vain kymmenien metrien päässä pysähtyy mennen tullen Heinolan läpi ajavat linja-autot.