FINNISH DESIGN STUDIO

Mieli Design tarjoaa kuvituspalveluita, pinta- ja kuosisuunnittelua sekä graafista suunnittelua. Toteutamme kaikki toimeksiannot suurella intohimolla ja sydämellä ja uskomme, että tämä näkyy myös valmiissa toteutuksissamme. Tyylimme on omaleimainen, rohkea ja visuaalisesti silmää miellyttävä. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä jos kaipaat palveluitamme!

TOIMITILA JA MYYMÄLÄMME

Lokakuusta 2019 alkaen toimipisteemme sijaitsee Heinolan keskustassa osoitteessa Kaivokatu 12, 18100 Heinola. Toimitilojen yhteydessä toimii pieni myymälämme joka palvelee KE-PE 10-17 ja sopimuksen mukaan myös muina aikoja. Ota siis yhteyttä, jos haluat sopia vierailun muulle ajankohdalle.  Pidämme myymäläämme ajoittain auki myös muina päivinä, kuten lauantaisin, etenkin sesonkiaikoina (kesä, joulu). Ilmoitamme special -aukioloajoista aina facebook sivuillamme. 

Sijainti on erinomainen kulkuyhteyksien kannalta. Samalla kadulla vain muutaman kymmenen metrin päässä pysähtyy mennen tullen Heinolan läpi ajavat linja-autot. Myös parkkitilaa löytyy vastapäätä tien toiselta puolelta sekä kadulta myymälämme edestä.

TUOTTEEMME

Pääasiallinen tuotantomme keskittyy oman tuotannon kankaisiin, joiden kuosit suunnittelemme itse. Kankaamme painetaan Euroopassa, pääosin Puolassa ja Liettuassa. Tehtaamme käyttävät kankaissaan puuvillaa mikä on valmistettu GOTS-standartin mukaan. Puolan tehtaallamme on lisäksi Öko-tex 100plus -sertifikaatti. Lue lisää vastuullisista sertifikaateista täältä. Leikkuulaudat, pannunaluset sekä tarjottimet teetämme omilla kuoseillamme Suomessa. Julisteet ja postikortit painamme myös Suomessa. Korut ja helyt askartelemme toistaiseksi omin pikku kätösin. Materiaaleina korvakoruissa toimii kutistemuovi. Metalliosat ovat ruostumatonta terästä sekä nikkelitöntä hopeoitua korumetallia.

KUKAMITÄHÄ
Mieli Designin takana touhuilen minä, Nora Bisi. Alkuvuodesta 2018 hyppäsin kohti tuntematonta, jätin taakseni entisen urani Työ- ja yksilövalmentajana ja perustin Mieli Designin. Oli vahva tunne, että tämä hyppy oli tehtävä nyt tai ei koskaan. Valtava mielikuvieni kirjo ja luomisen haluni suorastaan huusivat päästä valloilleen.

Vahva osaamiseni taiteellisen luomisen ja graafisen suunnittelun parissa vahvisti päätöstäni ryhtyä luovan alan yrittäjäksi. 

Tiedättehän sanonnan “Syntynyt kultalusikka suussa.”  No, minulla on tapana sanoa, että synnyin kynä kädessä. Luovuus, taiteet ja kaikenlainen käsillä tekeminen on aina ollut läsnä ja lähellä sydäntäni. Niinkin kliseisesti sanottuna…

Olen siis äärimmäisen onnellinen, että saan hyödyntää täysillä osaamiseni vahvimpia puolia Mieli Designin parissa. Ennen kaikkea olen iloinen siitä, että saan tehdä sitä mikä tekee minut onnelliseksi. Samalla luoden iloa ja MIELIhyvää kuvitusteni ja kuosieni kautta myös teille.

Kiitos kun tutustuit sivuihini!

Terkuin, Nora Bisi